ראיה כפולה בעין אחת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

20/04/2022 | 09:25 | מאת: ישראל בן נון

אני 10 ימים אחרי ניתוח intra ובעין אחת אני רואה כפול, גם אם אני ממצמץ חזק ומנסה לראות אם זה יסתדר זה לא מסתדר אני מתוסכל וקראתי באינטרנט שהמון אנשים נשארים עם זה. יש לי הילהות קצת בלילה אבל כולם אומרים שזה עבר להם. אני חושש מאוד שיישאר לי הראיה הכפולה כמה זה נפוץ? האם זה משהו נורמלי? ואם כן כמה זמן עד שאני יראה טוב? ואם לא מה ניתן לעשות בנידון?

שלום רב, קשה לקבוע ללא בדיקה ובמיוחד כשהניתוח היה לא מזמן. אני ממליץ להיבדק במקום בו נותחת כדי לקבל תשובה מהימנה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה