5 וחצי חודשים אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/04/2022 | 11:39 | מאת: א

שלום רב,אני 5 וחצי חודשים אחרי prk והתגייסתי לא מזמן. הבעייה היא שבעקבות הגיוס אין לי גישה לשים משקפי שמש ויש מקרים שבהם אני נאלץ להיות מול השמש (מנסה לכסות את העיניים כמה שאפשר). האם הדבר יכול לגרום לי נזק או שמה גרם כבר?או שמכיוון שזה יחסית קרוב ל6 חודש זה פחות נחוץ תודה.

שלום רב, ההמלצה היא 6 חודשים לפחות. זה לא אומר שבהכרח ייגרם נזק אבל הרכבת משקפי שמש מומלצת. מירב הסיכויים שלא ייגרם נזק אבל אי אפשר לומר בוודאות בהצלחה ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה