ראיה מטושטשת לאחר 4 שבועות מניתוח LASEK WAVEFRONT

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/04/2022 | 21:12 | מאת: סתיו

שלום, עברתי ניתוח LASEK WAVEFRONT לפני מעל ל 4 שבועות (8.3) במרפאת עיניים. אני חווה קושי חריג בראייה מקרוב ועבודה מול מחשב, קריאה בטלפון וכו'- העבודה היומיומית שלי היא מול מחשב ככה שאני מתאמצת כיום על מנת להצליח לעבוד. חוששת שאצטרך משקפיים לראייה מקרוב- מה שבעבר לא הייתה לי בעיה בראייה מקרוב. בנוסף גם בראייה מרחוק מרגישה שעין שמאל מאוד מטושטשת לי, וגם ימין לא רואה עדיין באופן חד. בנוסף הפער בין העיינים מקשה על הראייה. בשבוע האחרון לא הרגשתי כלל שיפור בראייה- זה נשאר סטטי על המצב הזה. האם הממצאים חריגים?

שלום רב התיאור שלך אינו חריג. לפני הניתוח היה קוצר ראיה שהפריע לרחוק וזה תוקן ולכן לא קיים יותר קוצר ראיה מה שעשוי לתת הסבר מדוע לקרוב השתנה משהו. מעבר לכך לא אוכל להוסיף ויש להתייעץ באופן ספציפי במקום בו נותחת ולפי ממצאי הבדיקה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה