כאבים חזרים ו כרוניים בעין, שבועיים לאחר ניתוח הרחבת זווית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/04/2022 | 01:03 | מאת: שלי

שלום רב, אמי עברה ניתוח לייזר להרחבת זווית, כשבועיים לאחר הניתוח, הרגישה הפרעות בראייה וכאבים עזים. בדיקות תקינות, טופלה בטיפול וולטרן, טיפות נגד יובש, משככי כאבים- ללא הועיל. רופא מביה״ח בלינסון ראה פצע שטחי מאד במרכז הקרנית והמליץ שיוף הקרנית. חוששת מאד לעשות פרוצדורה בעין, עם זאת סובלת מכאבים קשים שמשפיעים קשות על איכול החיים. אנא דעתך, המלצות לבדיקות נוספות? מיואשת

שלום רב, לא ניתן להשיב מכיוון שאין את כלל נתוני הבדיקה. אני לא ממליץ לקבל תשובות מקצועיות דרך פורום אלא רק לאחר בדיקה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה