נכנס לי ספטו לעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

06/04/2022 | 04:10 | מאת: טל

שלום רב, במהלך העבודה שלי השפריץ לי ספטול לעיניים. שטפתי במים במשך 10 דקות ואחרי זה הלכתי לרופא. הרופא לא ראה שום דבר מיוחד בבדיקה והיה הכל תקין. אבל בכל זאת רשם לי טיפות fml ל-5 ימים וrefresh tears ל-10 ימים. מאז אני מרגישה עוד יותר רע וטשטוש בעיניים. מה ניתן לעשות? שאלתי אותו למה הוא רושם לי אם הכל תקין אז הוא אמר שזה למניעה ולפעמים פתאום אחרי שבועיים יכול לצוץ משהו בלחמית. מה ניתן לעשות?

שלום רב, בד"כ במצבים כאלה לא נגרם נזק לצמיתות. לפעמים רושמים טיפות סטרואידליות כפי שנרשם לך בכדי למנוע התפתחות דלקת כתגובה לסבון שניתז. לגבי השאלה – מה לעשות – יש לטפל כפי שהומלץ ולהמשיך להיות במעקב החלמה מהירה ד"ר אורי מלר

07/04/2022 | 20:28 | מאת: טל

כן אבל נהיה לי מין בועה צלקת בתוך העין כזאת לבנה קטנה קצת זוהרת...האם זה יהיה לצמיתות או יעבור?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה