ראיה מטושטשת בעין אחת 8 חודשים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

03/04/2022 | 19:49 | מאת: אנה

שלום, אני בת 27 עשיתי ניתוח לסיק בחודש יולי 2021 בלוינגר. עכשיו אני רואה מטושטש בעין אחת לפעמים זה משתפר אם אני ממצמצת חזק או שמה טיפות, אך בלי זה אני רואה מטושטש. חשוב לציין שלפני ניתוח הראיה הדרדרה בעין הזאת במספר אחד, ובכל מיקרה אישרו לי לעשות ניתוח. (המספר לא היה גבוה , 2 בעין שעכשיו בעיתית ו1 בעין שמאל) האם ראיה שלי הדרררה בעין אחת כל כך מהר? הבדיקה במרפאה רק בעוד חודש, אני מודאגת .. תודה

שלום רב לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקה ולכן אין ברירה אלא להבדק במקום בו נותחת בברכה,

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה