נשאר מספר 1 בעין אחת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

01/04/2022 | 14:49 | מאת: דוד

שלום וברכה יש לי מספרים גבוהים באזור 12 וצילינדרים גבוהים באזור 2 הלכתי למכון מסוים שאמר לי שיכול להוריד לי בשיטת PRK את כל המספר בעין אחת ובעין שניה להאיר לי מספר 1 מינוס האם אני אמור לראות טוב לאחר ניתוח כזה? ואיזה רמת ראיה זה יחשב (אני מתכוון ל6.6 או 6.9 וכו')? תודה רבה

שלום רב, כל מקרה נשקל לגופו בהתאם לנתונים ובאמצעות פורום ללא כל הנתונים לא ניתן להתייחס לכך ולכן אני ממליץ להפנות את השאלה לרופא אצלו נבדקת

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה