הסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

27/03/2022 | 07:38 | מאת: אורן

שלום אני בן 45 בריא, משקפי ראיה 4.5 מקרוב רואה בקריאה מרחוק מטושטש אני מאוד רוצה לעבור הסרת משקפיים בלייזר אך חושש מ2 דברים תופעות הלוואי כאבי עיניים אחרי הניתוח ( שאלתי אנשים שעשו לפני שנים שאמרו לי בהתחלה כמה ימים כאבים חזקים) וזה מפחיד אותי ופחד שזה לא יעשה נזק חמור יותר לעיניים? האם החששות הם סתם? ולגבי כאבים אחרי מה זה אומר? האם אפשר לסבול כאבים שאחרי אם יש? תודה

שלום רב, הכי נכון והכי טוב לבצע בדיקת התאמה, ואז בהתאם לנתונים ניתן יהיה לדעת האם אתה מתאים ואם כן לאיזה ניתוח. ואז יהיה ניתן גם לדון בכל אותן שאלות וחששות

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה