שיוף לא אחיד של הקרנית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/03/2022 | 12:40 | מאת: מתן

שלום ד"ר, ביצעתי ניתוח PRK לפני 10 חודשים ומאז מרגיש שהראיה לא מספיק חדה באחת העיניים וחסר מיקוד. ע"פ מיפוי קרנית שעשיתי נמצא ששיוף הקרנית במרכז הראיה אינו אחיד. כלומר השיוף לא אחיד ויש איזורים במרכז הראיה ששוייפו פחות ביחס לאיזורים אחרים. מה הכוונה בממצא הזה? האם ניתן לבצע ניתוח תיקון? אציין שלא מצאו מספר בעין (מלבד מספר של +0.75). אבל הראיה לא איכותית

שלום רב הפורום לא יכול להשיב על שאלות אלה. את זה צריך לשאול את המנתח שלך לאחר בדיקה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה