ראייה מקרוב לא טובה במחשב לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

23/03/2022 | 20:33 | מאת: נטע

שלום, עשיתי ביום חמישי האחרון ניתוח אינטרא לאסיק ואני לא מסוגלת להסתכל על המחשב מבלי לראות מטושטש מקרוב. אחרי שאני שמה דמעות מלאכותיות זה עוזר לכמה דקות ושוב עוזר. יש לי ממש תחושה של ערפל בעין (כמו עדשות מלוכלכות) וממש כואב לי להסתכל במחשב. זה הגיוני? מפחדת שמשהו לא הצליח בניתוח.

שלום רב, אני לא רואה בתיאור שלך מקום לדאגה. החלמה לוקחת זמן גם בסוף ניתוח זה ודרושה סבלנות. יש להמשיך בביקורות אצל הרופא המנתח בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה