עובי הקרנית לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

20/03/2022 | 18:07 | מאת: מרינה

יש לי קרנית בעובי 650 והמספר במשקפיים עין ימין 6- וצילינדר 1.5- ועין שמאל 6- וצילינדר 1- לאחר בדיקת התאמה נאמר שאני מתאימה לניתוח אינטרלאסיק. מה עובי בקרנית שישאר לאחר ניתוח זה? האם במספר כמו שלי עדיף לבצע prk?

שלום רב, לא ניתן לספק יעוץ רציני דרך פורום אלא רק בבדיקה ישירה. לגבי עובי הקרנית השאריתית – סביר שישאר עובי טוב גם לאחר הניתוח. קשה לי לקבוע במדוייק אך סביר שישאר עובי של למעלה מ- 400 מיקרון בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה