ניתוח להסרת משקפיים בשיטת ebk התייעצות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

11/03/2022 | 09:35 | מאת: שיר

שלום אני בת 18 אני עם מספר -6 וצילינדר בשתי העיניים והמספר שלי לא עלה קרוב לשנתיים ואני מאוד מאוד רוצה לעשות ניתוח להסרת משקפיים. הלכתי לייעוץ באמריקן לייזר ויצאתי מתאימה והם מנתחים בשיטת הebk והבנתי שזו מהשיטות הבטוחות ביותר אבל אני עדיין מאוד לחוצה לעבור את הניתוח כי זה משהו שהוא מאוד חשוב לי והייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאיש מקצוע שלא קשור לאמריקן לייזר ומאנשים שעברו את הניתוח שם ולדעת אם התהליך הוא טוב וההחלמה קצרה כי אני עובדת במדא ואני צריכה לתפקד בעיקר בשטח.. ממש אשמח לקבל תשובות כי אני באמת בלחץ ואני מאוד רוצה לעבור את הניתוח אבל אני רוצה לוודא שאני באמת אגיע לתוצאה טובה תודה מראש!

שלום, אנחנו מבצעים prk או lasek או trans prk ולא ebk כך שלא אוכל להתייחס מניסיוני לכך

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה