ירידה בראייה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

01/03/2022 | 19:37 | מאת: כרמית

שלום, לפני 3 וחצי שנים עשיתי ניתוח לייזר בעיניים, המס' לפני הניתוח היה בערך 2.5+צילנדר לא גבוה, מכיוון שאני מעל גיל 40 בעין אחת עשו לי 6/6 ובעין אחת עשו לי 5.5 בשביל הראייה מקרוב, לפני כמה שבועות שמתי לב שיש פעמים שאינני מצליחה לקרוא דברים שהמרחק שלהם יחסית רחוק(בעיקר כתוביות קטנות),דברים שלאחר הניתוח כן יכלתי לראות ממרחק זה, ואני מרגישה שהעין החלשה יותר בראייה לרחוק זה היכן שיש לי מס' 5.5, האם הגיוני שלאחר 3.5 שנים הראייה תשתנה? מידי פעם שמה טיפות יובש אך זה עוזר חלקית. אשמח לחוות דעתך מכיוון שזה מדאיג אותי. תודה רבה

שלום רב, לא ניתן דרך פורום לייעץ במצב זה. את צריכה לגשת להיבדק ולקבל יעוץ לפי נתוני הבדיקה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה