קושי בקריאה מקרוב לאחר ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/02/2022 | 15:56 | מאת: ורד

אני בת 38, עברתי ניתוח PRK מונוויז'ן לפני שבועיים ויש לי קושי בקריאה מקרוב, במיוחד מול מחשב. מה אפשר לעשות על מנת להקל על הקריאה בתקופת ההחלמה? האם ניתן להשתמש במשקפי קריאה בנתיים? ואם כן איזה מספר מומלץ להרכיב? לפני הניתוח היה לי מס' של 5.5- בשתי העיניים וללא בעיה בקריאה מקרוב

שלום רב, סביר להניח שאם היה לך קוצר ראיה לפני הניתוח, את צריכה להסיתגל כעת למצב חדש בו נותר מספר קטן בעין אחת. נסי להסתדר ללא משקפיים אבל אם את לא מסתגלת, אין בעיה להעזר מעת לעת במשקפי קריאה במספר פלוס נמוך ככל שניתן

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה