ניתוח שני וראיה לקרוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

23/02/2022 | 12:44 | מאת: מיקי

שלום רב, הראיה שלי התדרדרה בעקבות הריונות ואז עשיתי לייזר להסרת משקפיים (לפני כ-18 שנה). ראיתי מצויין, אבל בשנתיים-שלוש האחרונות הראיה לרחוק שוב לא טובה. יש לי מספרים מאד קטנים, אבל זה בכל זאת מפריע לי מאד. כמו כן, התחלתי להתקשות מעט בקריאה של אותיות ממש קטנות. כאשר אני מרכיבה משקפיים לרחוק - אני לא יכולה לקרוא קרוב ו/או לעבוד מול מחשב. האם ניתוח להסרת משקפיים (לרחוק) עלולה לגרום לכך שהראיה לקרוב תדרדר עוד? כמו כשאני מרכיבה משקפיים? בנוסף - האם יש סיכון בניתוח שני אחרי 18 שנה? קבעתי פגישת יעוץ אליכם לעוד כחודש, אבל אשמח לשמוע את דעתכם לגבי השאלות שהעלתי כבר כעת

שלום רב, ישנם שינויים בעדשת העין שקורים כחלק מהגיל ולכן כל אדם זקוק בגיל מסויים למשקפי קריאה. לא ניתן להשיב על השאלות ללא בדיקה אבל אם המספר לרחוק קטן, ולא מאוד מפריע, תיקון שלו עלום להחמיר את הראיה לקרוב ולכן יש לשקול היטב ניתוח נוסף. בברכה,

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה