משקפי שמש לאחר חודשיים וחצי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/02/2022 | 00:10 | מאת: Screen

שלום רציתי לשאול כמה זה קריטי לשים משקפי שמש לאחר PRK. קרה שקרו כמה מקרים בהם יצאתי מהבית וסונוורתי טיפה על ידי השמש אך לא יותר מחצי שנייה. האם קרני השמש יכולות לגרום להדרדרות בראייה ממקרים שכאלה או שמה צריך לעשות זאת לעיתים תכופות יותר. (חודשיים וחצי לאחר Prk) יש לציין שברוב הפעמים מרכיב משקפי שמש וגם שלא אז לא מרגיש סינוור בצורה קריטית.

שלום רב, מאוד קריטי. קרינת השמש עלולה לגרום לנזק לקרנית ולנסיגה במספר. מומל בברכה, ד"ר מלר

15/02/2022 | 16:50 | מאת: Screen

האם מהפעמים הבודדות האלה הראייה שלי יכולה להפגע?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה