ניתוח השתלת טבעת קרטקונוס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

20/01/2022 | 21:16 | מאת: נפתלי

שלום, עשיתי ניתוח להשתלת טבעת לפני חודש נאמר לי שירד לי המספר ל0 אז לא להרכיב משקפיים עבר חודש והראיה לא משתפרת אני לא רואה טוב בכלל יש הרגשה שזה יותר גרוע ובנוסף כאבים חזקים וטשטוש ראיה בעיקר בלילה שאלתי אם המצב צריך להשתפר ובטמת לא אצטרך משקפיים או שעבר עבר הזמן הדרוש להחלמה אשמח לתשובה תודה רבה

שלום רב, לא ניתן להשיב ללא בדיקה. אני מציע להיבדק במקום בו בוצע הטיפול ולהתאים משקפיים לפי הבדיקה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה