עין אחת לא רואה טוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/01/2022 | 23:59 | מאת: שירה

שלום, אני בת 19 והיה לי מספר סביבות 3- בשני העין עם רבע צילינדר בעין ימין ואחד ורבע בשמאל. אני שלושה שבועות לאחר ניתוח PRK. כבר לאחר כמה ימים מהניתוח ראיתי טוב בעין שמאל וכל יום הראייה משתפרת, אך בעין ימין אני לא רואה טוב ולא מרגישה שיפור במשך לפחות שבועיים. יש לציין שאין הבדל בין רחוק לקרוב בשניהם אני לא רואה טוב, וכן אני רואה טוב יותר מלפני הניתוח. האם זה נורמלי, ואם כן כמה זמן הטשטוש יכול להמשיך בלי שיפור?

שלום רב, לעיתים דרוש זמן ארוך יותר לאח הניתוח להחלמה בשיטה הזו. בהמשך אם אין שיפור אז לפנות לרופא המנתח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה