סטייה מציר הראיה אחרי הסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/01/2022 | 09:57 | מאת: מיואשת

האם יש פתרון כאשר לאחר ניתוח נוצרה סטייה קלה מציר הראיה עקב כיוון לא מדוייק של הלייזר וכתוצאה מכך חוסר חדות בראיה? אני אובדת עצות, מסתובבת עם ראיה לא ממורכזת בעין והרופא טוען שאין לי מספר בעין למרות שאין חדות בראיה ולכן לא ניתן לבצע ניתוח תיקון כאשר אין מספר לתקן. אין מספר לתקן אני רק רוצה "שיסיטו" את התמונה שאני רואה בעין למרכז הראיה. האם יש לכך פתרון בעזרת ניתוח תיקון? האם ניתן לבדוק את הסטיה בעזרת מיפוי קרנית? אציין שאין לי בעיה בשרירי העיניים ואין פזילה

שלום רב, קשה לי להעריך רק על סמך התאור שציינת במה מדובר. יש צורך בבדיקה מעמיקה כולל מיפוי כמובן ובדיקות נוספות. בברכה,

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה