לא קורא טוב מקרוב שבועיים וחצי לאחר ניתוח להסרת משקפיים PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/12/2021 | 23:22 | מאת: בר

היי אז לאחר שלושת הימים הקשים של הניתוח prk נאמר לי שכל יום יהיה שיפור בראיה וככה היה במשך חמישה ימים ראיתי שיפור עד שביום החמישי הראיה שלי נתקעה באותו מצב , זאת אומרת שאני לא רואה טוב במסכים/פלאפון (מטושטש מקרוב) דיי מדאיג אותי כי כבר ביום ראשון הקרוב יעובר שלושה שבועות מתום הניתוח ואיני רואה שיפור , מחכה כל יום לשיפור ולא מקבל .

שלום רב לפני הניתוח סבלת מקוצר ראיה שתוקן. כיום כבר לא קיים יותר קוצר ראיה ויש להסתגל למרחקים החדשים. במקום להסתכל ממש מקרוב המרחק הנכון להסתכל על מסכים הוא יד מכופפת - כ 35 ס״מ מהעין. זה המרחק הנכון. לגבי החלמה סופית- עדיין 3 שבועות זה לא זמן החלמה סופי בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה