ראיה כהה עם סטרואידים אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

18/12/2021 | 17:20 | מאת: אנה

שלום, לפני 5 חודשים עברתי ניתוח PRK . בגלל עכירות קלה בקרנית הרופא אמר לי להמשיך עם הסטרואידים. חודש לאחר הניתוח ועד היום אני שמה לב שהראיה נהייתה מעט כהה יותר ממה שהייתה לפני הניתוח. אני רואה טוב לרחוק אבל הכל טיפה יותר כהה ממה שראיתי לפני למשל האור בבית חלש יותר, בחוץ הכל נראה קצת כהה יותר ואפילו בשמש אני מרגישה שלא צריכה בכלל משקפי שמש. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם הסטרואידים עשו נזק לעיניים או שזה נגרם מהטיפול של הלייזר?

שלום רב, לא ניתן לדעת ללא בדיקה ובכדי לקבל המלצה ספציפית אני ממליץ להבדק. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה