התלבטות בין Lasik ל-PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/12/2021 | 11:01 | מאת: נטע

שלום, עברתי בדיקת התאמה לניתוח לייזר, בפעם ראשונה המליצו לי על Lasik ובשניה על - PRK (מהסיבה של קימור מסוים בעין שמאל או משהו דומה מה שיצר אצלי בלבול בשלו הלכתי לקבל חוו"ד שלישית), בבדיקה השלישית נאמר לי שאוכל לעבור בהצלחה את שני הניתוחים ושההעדפה ביניהם היא על פי שיקולי האישיים... בת 28, מספרים 3.5 בשתי העיניים. מתקשה להחליט בין שני הניתוחים ותוהה האם יש לתת משקל בהחלטה לכך שניתוח הPRK הינו ותיק יותר ואולי גם פחות פולשני (שיוף מלמעלה ללא החיתוך?!) אשמח לעזרה כיצד לקבל החלטה נבונה? תודה!

שלום רב, לצערי חסרים לי נתונים (עצם הצגת המספר לא מספיקה) ולכן לא אוכל לחוות דעת על סוג הניתוח בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה