דימום ועכירת בעיין לאחר ביצוע לייזר בראג' לאיחוי קרע טימפורלי

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

02/12/2021 | 13:10 | מאת: יהודה ממן

שלום , בתאריך : 15/11/21 היה לי קרע טימפורלי עליון בעין ימין , בוצע לי במחלקת עיניים בבית חולים הקפת לייזר בראג' שתי שורות לעין ימין , חזרתי למיון עיניים בבית חולים למעקב בוצע לי בדיקת אולטרסאונד בעין לבדוק שאין הפרדת רשתית ונמצא שאין הפרדה , הרופא מסר שיש לי דימום ויקח זמן שהדם יספג ועדיין יש לי עכירות בעין , האם זה תופעה לאחר ביצוע לייזר ואם כן כמה זמן לוקח עד שהדם יספג שאוכל לראות בעין , תודה רבה

שלום רב, הדימום נובע מהקרע ברשתית. יש צורך בהמשך מעקב של הרופא המטפל. ולעיתים לוקח מספר שבועות עד ספיגה . בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה