מטושטש בעין אחת אחרי לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/11/2021 | 13:44 | מאת: דניאל

שלום, ביצעתי ניתוח אינטרלאסיק ב2 העיניים לפני שבוע בדיוק ועדיין יש לי טשטוש באחת העיניים, העין השנייה חדה מאוד. במהלך הניתוח הרופא מעט התקשה בלמקם את הטבעת בפעם הראשונה וחוויתי גם כאב קליל אך מהיר במהלך המיקום שלה שוב. העין עם הרבה שטפי דם ואני עדיין רואה בה מטושטש יחסית לעין השנייה. חשוב לציין שלאחר הניתוח ועד היום לא הרגשתי אי נוחות או כאבים מכל סוג שהוא, פשוט טשטוש באחת העיניים. טיפות להרטבת העין לא עוזרות.

שלום רב עדיין מוקדם לומר. יש להמתין בסבלנות ולהיות בקשר עם הרופא המנתח בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה