איבוד פוקוס ראיה לאחר אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

22/10/2021 | 22:00 | מאת: רועי

שלום, עברתי ניתוח אינטרלאסיק לפני כ- 3 שבועות. איכות הראיה טובה והיא בסדר גמור. הבעיה שאני מרגיש היא שאני מאבד פוקוס הרבה יותר בקלות מאשר בעבר. אני יכול לעשות זאת באופן רצוני ואז לחזור לפוקוס עם קצת מאמץ, לפעמים שאני מסתכל על משהו אחד אני מאבד פוקוס וקשה לי להתנגד. לא נראה לי שזה קשור ליובש בגלל שזה קורה גם מיד לאחר טיפות, וגם כי אני יכול לחזור למצב של פוקוס ע"י מאמץ וללא מצמוץ. אני בן 18.4 למה זה קורה? האם זה יעבור?

שלום רב, מירב הסיכויים שמדובר ביובש חולף. זה יעבור עם הזמן וכדאי להשתמש בדמעות מלאכותיות בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה