ניתוח חוזר לאחר 20 שנים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/10/2021 | 23:36 | מאת: אופיר

שלום רב לצוות עיניים! נותחתי לפני למעלה מ-20 שנים אצל ד"ר לוינגר, לאחר שהיה לי צילנדר ומספר 5. כיום בן 42. בשנתיים האחרונות יש לי קושי בראייה, עם מספר 1+- בכל עין. מעדיף לא להרכיב משקפיים. האם ככלל, יש בניתוח חוזר אחרי תקופה כל כך ארוכה סיכון גדול יותר ? כמובן שיש צורך להיבדק ולתת תשובה פרטנית, אבל שאלתי היא באופן כללי. תודה!

שלום רב מירב הסיכויים שזה נובע מיובש זמני. זה יחלוף. ניתן להוסיף דמעות מלאכותיות

שלום מאוד קשה להשיב ללא בדיקה ולאחר תקופה כה ארוכה. יש להבדק ואז לקבל תשובות באופן ספציפי באופן כללי הסיכונים בניתוח נוסף זהים לניתוח הראשון

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה