הבדל בגודל הראיה בין העיניים אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

16/09/2021 | 21:44 | מאת: טל

שלום רב, אני חודש אחרי prk ובימים האחרונים שמתי לב שיש הבדל בגודל של עצמים/ אותיות בראיה בין העיניים. הכוונה שבעין ימין לרחוק אני רואה עצמים/ אותיות בצורה גדולה יותר מאשר בעין שמאל, ובראיה לקרוב דוקא בעין שמאל אני רואה את הכתב מעט גדול יותר מעין ימין. כבר מעל שבוע שאין שום שינוי/ שיפור בראיה ולכן אני חוששת שאולי בעין שמאל היה תת תיקון ואולי נשאר איזה מספר קטן ביחס לימין. אציין שלפני הניתוח היה לי מספר נמוך של מינוס 3 ב-2 העיניים עם צילינדר קטן בימין. ודוקא לפני הניתוח בעין שמאל הראיה הייתה טובה יותר לרחוק מעין ימין (ללא קשר למשקפיים). במהלך הניתוח הרגשתי שמכשיר עבד כפול מהזמן בעין ימין מאשר בעין שמאל (למרות שהיה רק תוספת של צילינדר קטן בימין). האם יש סיכוי שזה עוד ישתנה והראיה תשתווה בסוף בין 2 העיניים? האם ההבדל בראיה בגודל של עצמים/ אותיות מעיד על התוצאה הסופית ועל כך שהלייזר אולי לא דייק מספיק בעין שמאל ונשאר מספר קטן? נ.ב - אני עוד לא בגיל שזקוק למשקפיים לקרוב כך שלא הייתה כוונה להשאיר לי מספר קטן באחת העיניים..

שלום רב, קשה לי להעריך במה מדובר אני ממליץ לפנות לבדיקה של הרופא המטפל. כמו כן חשוב לזכור שעדיין במהלך החודשיים הקרובים המספר לא יציב.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה