שימוש בדמעות מלאכותיות LIPITEAR

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

25/07/2021 | 17:07 | מאת: אנה

שלום, 1. האם אחרי שסיימתי טיפול בטיפות אחרי חודש כפי שהיה רשום בתוכנית , האם ניתן לשים LIPITEAR או סוג אחרי של טיפות נגד יובש לפי הצורך? 2. אני 3 שבועות אחרי ניתוח אינטראלסיק ונמצאת הרבה מול מחשב ואחרי הרבה שעות מרגישה לחץ ויובש, האם ניתן לשים טיפות LIPITEAR בתדירות יותר גבוהה מכל4 שעות? ומה ההמלצה כדי להוריד לחץ מהעניים בזמן שימוש במחשב? תודה מראש

שלום רב כן. ניתן להשתמש ללא הגבלה בדמעות מלאכותיות מכל סוג שהוא. גם יותר מ 4 ביום המטרה לא להוריד לחץ אלא להוסיף לחוץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה