זיהום חוזרים בקרנית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

16/02/2021 | 14:03 | מאת: מירב

בעקבות כמה זיהומים בקרנית בשנים האחרונות , הרופאה המליצה לי לאחר המקרה האחרון להפסיק להשתמש בעדשות. הרופאה אמרה לי שצריך לחכות מינימום חצי שנה עכשיו עד לבדיקת התאמה. הבעייה העיקרית שלי זה בספורט, המשקפיים נופלות לי ונשברו לי כבר פעם אחת . 1. רציתי לדעת אם יש מקרים שאפשר לחכות פחות זמן מחצי שנה מהזיהום האחרון ? 2. איזה פתרונות אפשר בינתיים ? האם זה כזה נורא אם אשים עדשות פעמיים בשבוע לכדורסל ?

שלום רב, לא הייתי משנה את ההמלצה שניתנה לך. יש להמתין 6 חודשים עד לבדיקת התאמה ובינתיים להשתמש במשקפיים

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה