שאלה לאחר ניתוח .prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/02/2021 | 13:13 | מאת: בר

שלום ד״ר , עשיתי ניתוח prk ביום שני בשבוע שעבר ב1.2.21. ב4 ימים האחרונים בעין ימין אני כבר רואה ממש טוב , לעומת עין שמאל שרואה מטושט מאוד ונורא רגישה לאור. אתמול הייתי בביקורת לאחר שבוע והורידו לי את עדשות המגן. הרופא שבדק אותי אמר שהכל תקין ואין מה לדאוג , לא עשה לי בדיקת ראיה אלא רק הסתכל בתוך העין הפנימית. החוסר איזון בין העינים ממש מורגש , אם נקביל זאת למשקפיים בעין ימין יש חצי מספר ובעין שמאל מספר 3 . ממה נובע הפער בהחלמה בין העיינים? במידה ובשבוע הקרוב לא ארגיש שיפור בעין שמאל , האם יש צורך בבדיקה נוספת ? (הבדיקה הבאה רק בעוד 3 שבועות). האם כדאי לנסות לאמץ את עין שמאל? או שעדיף להשאיר אותה סגורה כלל האפשר? תודה ד״ר :)

שלום רב, אין בעיה לאמץ את העיניים. לגבי השוני בהחלמה, זה לא נדיר שהעיניים מחלימות כל אחת האופן שונה. לגבי שאר השאלות יש להפנות למנתח.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה