ניתוח לייזר שונה לכל עין קרוב ורחוק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/01/2021 | 17:30 | מאת: משה

שלום אני בן 54 ואני זקוק לפתרו לרחוק וגם לקרוב . הבנתי שיש אפשרות לעשות לכל עין ניתוח שונה והתוצאה המתקבלת היא סבירה אך לא מושלמת . שאלתי היא אם לאחר ניתוח שכזה אני ירכיב משקפיים עם עדשות הפוכות כלומר לעין שנותחה לקרוב נשים עדשה לרחוק ולעין שנותחה לרחוק נשים עדשה לקרוב. האם בכלל זה אפשרי והמח יודע להסתגל לכך והאם זה מביא אותי לרמה של 6:6 תודה

שלום רב כעיקרון זוהי טכניקה מוכרת וידועה עם תוצאות מצויינות. אין צורך בעדשות הפוכות אחרי הניתוח. בכל מקרה על מנת שתבין איך פועלת טכניקה זו אני ממליץ שתפנה לרופא ותבקש הדמיה/סימולציה עם עדשות מגע מתאימות. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה