כ3 שבועות לאחר לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/01/2021 | 14:45 | מאת: שרית

שלום רב, אני כ3 שבועות לאחר ניתוח prk. לפי הוראות הרופא המטפל אני משתמשת בעין שמאל בסטרודקס בוקר +בצהריים ובערב במשחה מקסיטרול , ב3 ימים האחרונים התחילה לי צריבה בעין כאשר אני שמה את הסטרוקס או הילו ג'ל, מה יכולה להיות הסיבה לכך? והאם כדי לי להשתמש יותר במשחה? מכיוון שהשימוש בה לא מלווה בכאבים ומשאיר את העין עם חומר לאורך זמן

שלום רב קשה לי להעריך את מצב העיניים ולכן אני ממליץ לפנות לרופא המטפל לשקול שינוי הטיפול.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה