הסרת משקפיים PRK+PD WAVEFRONT

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

22/12/2020 | 11:28 | מאת: שני

לאחר בדיקת התאמה לניתוח, מצאו שאני מתאימה לשתי שיטות: הלאסיק והPRK. הרופא המליץ יותר על הPRK מכיוון שיש לי יובש בעיניים, והלאסיק למרות היתרונות של זמן ההחלמה המהיר, יכול להגביר את היובש ואני עלולה לסבול מדלקות בעיניים במשך כמה חודשים לאחר הניתוח. אני עצמאית ולכן משמעותי לי משך ההחלמה אך עדיין לא מעוניינת לסבול מדלקות. אשמח לדעת מה היית ממליץ מנסיונך? ובנוסף מה זה טיפול PD WAVEFRONT?

שלום רב לא ניתן להמליץ על סוג ניתוח דרך פורום. דיון על כך יש לבצע מול הרופא המנתח יום נעים בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה