ראייה בלילה לאחר ניתוח intralasik

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/12/2020 | 22:57 | מאת: ניר

שלום,רב לפני 3 ימים עברתי ניתוח לאסיק. בעין אחת המספר היה1.5 ובשנייה קרוב ל2. היה לי גם צילינדר. ביום אני מאוד מרוצה מהניתוח ורואה טוב יותר ממה שראיתי לפני עם משקפיים אך בלילה הראייה לא הכי טובה (אם משקפיים ראיתי קצת יותר טוב). רציתי לדעת האם זה אמור להשתפר. שאלה נוספת- הראייה שלי לקרוב ולרחוק מאבדת פוקס, האם גם זה אמור להשתפר? תודה רבה מראש!

שלום רב, הקרניות עדיין בהחלמה. זה עשוי לחלוף תוך מספר שבועות בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה