קיעור בעין וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

06/12/2020 | 20:36 | מאת: דרור

שלום, בבדיקה שערכו לי נמצא שיש לי קיעור בעין ימין. הפנו אותי לבצע בדיקות על מנת לבחון אם יש לי גלוקומה. מצאו שאין לי גלוקומה, והקיעור הוא כנראה מולד, ולפיכך - אמרו לי שאני מתאים לניתוח לייזר. בכל זאת, עניין הקיעור מעט מטריד אותי... האם הקיעור כשלעצמו לא מהווה בעיה? הבעיה היא רק במצבים שבהם הקיעור מעיד על גלוקומה?

שלום רב במידה ויש גלאוקומה לא ניתן לבצע את הניתוח. במידה ומומחה לגלאוקומה מאשר את הניתוח אני לא רואה בעיה בכך.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה