שיפור ראייה והסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

02/12/2020 | 21:51 | מאת: טלי

האם טיפול לייזר לצורך שיפור ראייה חייב להיות משולב בהסרת משקפיים (כפי שמשתמע משם הפורום)?

שלום רב, אני לא מבין לגמרי את השאלה ומה מטרתה. בכדי לשפר את חדות הראיה ללא תיקון ע"י משקפיים או עדשות (ובכך להקטין את התלות במשקפים) ניתן לבצע טיפולי לייזר על פני הקרנית וע"כ להוריד את המספר הקיים.

03/12/2020 | 22:11 | מאת: טלי

התשובה לא מובנת, כי אינה עונה לשאלתי הברורה: מה פשר שם הפורום, הקושר בין שיפור הראייה לבין הסרת משקפיים? האם שיפור ראייה תלוי בהסרת משקפיים (או בהרכבתם)?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה