ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/07/2007 | 19:49 | מאת: ליאת

שלום רב,רציתי לדעת האם ניתוח לייזר להסרת משקפיים עלול לפגוע מבחינה אסטתית,באיזשהוא אופן ,בגוון/צבע העיניים?האם עלול בחלוף הזמן לקרות מצב כזה?אני בעלת עיניים בצבע דבש/ירוק (משתנה לפי האור).פשוט שמעתי על מקרה כזה ורציתי לדעת בוודאות אם יש בסיס או שמא אין קשר בין החלק המנותח בניתוח לייזר לבין החלק האחראי לגוון.תודה רבה.

08/07/2007 | 15:19 | מאת: ד"ר יוסף דוייב

שלום רב, אין שום קשר בין החלק המטופל בניתוח לייזר (הקרנית) לבין צבע העיניים. על כן, ניתוח לייזר לא משנה את צבע העיניים.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה