הרחבת בדיקת התאמה בתשלום

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/11/2020 | 20:44 | מאת: מורן

התקשרתי לקבוע תור לבדיקת התאמה, אמרו לי שבמצבים מסויימים עוצרים את הבדיקה כשמגלים משהו ואז יש עלות של 1200 ש"ח אם המטופל רוצה להמשיך. אפשר לשאול מה הבדיקה הזו שעלותה גבוהה ?

שלום רב, בדיקת עיניים מלאה כרוכה בתשלום. עלות בדיקה מלאה עשויה להגיע ל- 1200 ₪ - תלוי במקום הבדיקה. ספציפית לגבי בדיקת התאמה ללייזר, במרבית המקומות עושים הנחה ולא גובים עבור בדיקת העיניים. במידה ובכל זאת מתגלה בעיה כלשהי, ולא ניתן לבצע ניתוח לייזר, ההנחה מתבטלת וכך התשלום נשאר 1200 ₪.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה