טיפות עיניים בלי/עם חומרים משמרים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/10/2020 | 19:36 | מאת: יחזקאל

שלום רב לא הצלחתי כל כך להבין מהתשובות פה בפורום אם קריטי טיפות עיניים בלי חומרים משמרים. אני חודש לאחר ניתוח לאסיק ובינתיים הכל כשורה. יש לי יובש שתמיד היה לי בעיניים ועכשיו אחרי הניתוח קצת החמיר (שזה כמובן הגיוני ותקין) בעבר הייתי לוקח במשך תקופה ארוכה טיפות עם חומרים משמרים והכל היה בסדר. עד עכשיו (בחודש מאז הניתוח) השתמשתי בטיפות ללא חומרים משמרים, אבל זה ממש יקר והבקבוקונים הרבה פחות נוחים. בקיצור,ף במידה ועבר חודש מאז הניתוח, מצב העיניים תקין (למעט יובש) והשתמשתי בעבר בטיפות עם חומרים משמרים ללא כל בעיה - האם אפשר לחזור לטיפות עיניים עם חומרים משמרים?

שלום רב, נניח והמחיר היה דומה בין שני סוגי הטיפות? במה היית מעדיף להשתמש? ההמלצה שלי היא שאם יש צורך להשתמש בתחליפי דמעות לתקופה ארוכה (חודשים, שנים) ללא חומר משמר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה