ניתוח לייזר עם Familial Drusen

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/10/2020 | 22:57 | מאת: א.ד.

אובחנתי לפני מספר שנים עם Retinal Degeneration Macula Poste Pole Familial Drusen MP , ממה שהבנתי מדובר בתופעה של נקודות על הרשתית , בבדיקה המקיפה שעשיתי נאמר לי שעל אף התופעה הכל תקין. האם יש סכנה בקיום ניתוח לייזר להסרת משקפיים, בהנחה שהמצב שלי תקין , הקרניות עבות ותקינות

שלום רב, ניתוח הלייזר מבוצע בקרנית ואין קשר לרשתית. במידה וחדות הראיה טובה עם משקפיים ושאר הפרמטרים בבדיקה תקינים אין מניעה לבצע ניתוח לייזר. בברכה, ד"ר מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה