תיקון יתר לאחר נתוח עניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

16/09/2020 | 22:44 | מאת: דרור

בצעתי נתוח ליזר .בשטת מונווזן לפני הנתוח המספרבעין ימין 2+ למרחוק ובשמאל 2.5 לקרוב . לאחר הנתוח.0.5- בימין 1- בשמאל . האים נתן לתיקון אני לא רואה טוב למרחוק ולקרוב קרוב מידי .לדעתו של הרופא יסתדר צוך חודש . אני עם עדשות או משקפיים ..מאוד מתוסכל בן 52 ...אני נוהג הרבה ויושב מול מחשב במשרד . אשמח לתשובה .

שלום רב, מאחר והתיקון היה למספרים עם פלוס קצב ההחלמה לעיתים ארוך יותר. ידוע שיש קושי בתקופה זו יש צורך בעוד קצת סבלנות.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה