הרגשה של מין ערפל (יובש) בעין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/08/2020 | 22:38 | מאת: מירה

שלום, לפני כשנתיים עשיתי ניתוח אינטראלסיק, וכיום בעין ימין לפעמים אני רואה מין ערפל כזה שהרופא אמר שזה נובע מיובש. השאלה שלי האם היובש הזה הוא סביר ושכיח לאחר ניתוח והזמן שעבר? והאם הטיפול היחידי זה פשוט לשים טיפות כל הזמן, טיפות נגד יובש בעיניים?

שלום רב יובש הוא מצב הנגרם מסיבות רבות ביניהן שינויים במזג אוויר, עבודה מול מחשב וגם התקופה הראשונה לאחר ניתוחי עיניים. מכיוון שהניתוח היה לפני שנתיים לא סביר שהיובש הוא מהניתוח הטיפול הוא אכן טיפות אבל לפי בדיקה וחא לפי פורום אז אני מציע להיבדק ולהחליט לפי המצב

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה