בעית ריאה המפריעות לראות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

26/07/2020 | 18:08 | מאת: נטלי

כבר מספר חודשים יש לי בעיה עם עין ימנית. אני רואה כל מיני פסים, נקודות גדולות וקטנות, אשר מאוד מפריעות לי לראות ולקרוא. לפני כ-8 שנים עברתי ניתוח קטארקטה, וראיתי טוב. עכשיו בגלל הקורונה לא פניתי לרופא עיניים, ונראה לי, שהמצב מתחיל להיות יותר גרוע. אני בת 71, גמלאית. אבקשכם בהזדמנות הראשונה לענות לי למייל: [email protected] מאוד אודה לתשובתכם

שלום רב על פי התיאור מדובר ככל הנראה בהפרדות של הזגוגית. ברוב המקרים אין מדובר במצב משמעותי אך מאחר ויש החמרה יש צורך בבדיקת רופא עיניים עם הרחבת אישונים.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה