סינוור לילה והסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/12/2007 | 14:16 | מאת: ראומה

שלום אני לא רואה טוב לרחוק, המספר שלי הוא 5 בעין אחת ובשניה 4.75, ויש לי גם צילינדר של 0.75 או חצי. בלילה כשאני נוהגת אני מסתנוורת מאוד מהאורות של הרכבים שנוסעים מולי, ולכן אני קצת חוששת לעשות ניתוח. עברתי בדיקת התאמה, לא זוכרת לאיזו שיטה, אך זה היה לפני כשנה וחצי, ונמצאתי מתאימה. האם יש שיטה שיותר ממולצת למי שחושש מבעיה של סינוור לילה?

ראומה שלום, הרבה אנשים סובלים מסינוורים במהלך הנהיגה בלילה. לאחר ניתוח יתכנו סינוורים לתקופה מסוימת אשר בדרך כלל מתאזנים עם הזמן, אין שיטה שמומלצת יותר למי שסובל מסינוורים. בברכה, ד"ר מיכאל היימס

07/01/2008 | 16:14 | מאת: אוהד

כמה זמן עובר עד לריפוי מלא. מה עם הכאבים

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה