ניתוח לייזר בעין עין- רואה מטושטש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

20/07/2020 | 09:27 | מאת: צדי

שלום , בן 46 . לפני חצי שנה עשיתי ניתוח לייזר בעין אחת(עין שמאל) . העין השנייה נשמרה לקריאה ולא נותחה. אני נבדקתי מספר פעמים לאחר הניתוח ונאמר לי שהראייה שלי בעין שנותחה טובה ואולי נשאר לי מספר של 0.5 גם זה לא בטוח והם לא רואים שום בעיה . מצבי היום שאני לא רואה טוב בעיקר לא רואה את התרגום בטלוויזיה , ראייה מטושטשת בטלוויזיה ולא מסוגל לקרוא את התרגום ומעבר לתרגום , הראיה לא יציבה ומטושטשת .המוזר הוא שכאשר אני צופה בטלוויזיה ומסתכל ישר אני רואה את התרגום מטושטש וכאשר אני מסובב את הראש מעט ימינה ועוצם את העין שלא נותחה - לפעמים אני רואה רמה טובה (לא 100 אחוז ) את התרגום. השאלה שלי היא : 1. האם יכול להיות שהניתוח לא בוצע בשלמותו ,?בגלל שאני צריך להטות את הראש ימינה .כלומר יכול להיות שהמנתח לא השלים את הניתוח עד סופו ? 2. למה אני עדיין רואה מטושטש את התרגום וגם בכלל ? האם קשור ליובש ? 3. האם אצטרך ניתוח נוסף לתיקון? אודה לתגובתך בנושא

שלום רב לא ניתן להשיב על כל זה ללא בדיקה. אני מציע לפנות לרופא המנתח. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה