שבוע בדיוק אחרי ניתוח אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

14/07/2020 | 16:51 | מאת: לי

אחרי ניתוח ובימים הבאים ראיתי מעולה בשתי העיניים. היום אני שבוע אחרי הניתוח אינטרלאסיק הלכתי לישון ולאחר שקמתי פתאם הבחנתי בעין אחת עין שאני רואה מטשטש קצת. למה?? זה ממש מלחיץ ראיתי לפני זה ממש טוב בה. מה יכולה להיות הסיבה? והאם זה יישאר כך?

שלום רב, שבוע זה זמן קצר מידע בכדי לדבר על תוצאה סופית. כל החודש וחצי הראשונים - עשויות להיות עליות ומורדות ויש להיעזר בסבלנות עד להתייצבות סופית. בברכה , ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה