תיקון LASIK כ-14 שנה אחרי LASEK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

14/07/2020 | 13:25 | מאת: רועי

שלום ד"ר. לפני 14 שנה עברתי ניתוח LASEK אשר החלמה ממנו היא איטית. טרם הניתוח היה מספר קטן וצילינדר 2.75 - בכל עין. לאחר התייצבות מלאה: צילינדר עין ימין נשאר 1.25- ובעין שמאל גרוע יותר 1.75 - החלטתי לבצע תיקון בעין שמאל ולאחר התיקון נשאר צילינדר קטן 0.5 -. בחלוף השנים אני מרגיש שאני לא רואה טוב (אני כיום בן 38) ואני מוכן לעבור ניתוח בשתי העיניים כדי לשפר ממש את הראייה. עובי הקרנית שלי תקין ואני מעונין לבצע אך ורק ניתוח בשיטת "ההחלמה המהירה" כזו כמו ה-LASIK בו חוזרים לשגרה כבר יום למחרת. האם זה אפשרי? אין לי יובש בעיניים ובכל זאת, האם טיפות נגד יובש בעיניים יכולות לשפר חדות ראייה? אשמח לתשובתך.

שלום רב, אישית אני לא ממליץ לבצע ניתוח פעם שלישית צריך מתישהו לעצור גם אם צריך להרכיב משקפים אין הגיון רב לנסות לתקן חצי צילינדר . בברכה , ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה