כתם עיוור גדול בכל עין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/06/2020 | 16:39 | מאת: שדה הראיה

שלום,בכל פעם שאני עוצם עין אחת ויש בצד חפץ מסוים כגון שעון אז הוא פשוט נעלם מהעין וזה נראה שיש הגדלה של הכתם העיוור והלכתי לבדיקת שדה ראיה ואמרו שהתוצאות תקינות האם תופעה זו אמורה להיות כי זה מפריע לי ובאיזה גודל זה אמור להיות?

שלום רב אם שדה הראיה תקין זה מאוד מעודד. אני לא מכיר תופעה כזאת. אם זה לא יחלוף יש להיוועץ עם רופא העיניים המופל

14/06/2020 | 15:10 | מאת: שלו ברעם

אם אני עוצם עין אחת הכתם העיוור אמור להעלים איזה משהו? או שלא אמורים להרגיש בו

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה