ניתוח בגיל 25 או בגיל 40

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

03/06/2020 | 18:53 | מאת: אורנה

הבנתי שבגיל 40 ואילך יש סיכוי למשקפי קריאה. (רוחק ראייה) אז בעצם מה הטעם לעשות ניתוח בגל 25 שגם ככה עוד כמה שנים אצטרך משקפיים לקרוב? לא עדיף לעשות ניתוח בגל 40 כשיש גם רוחק ראייה ואז עושים ניתוח שמשפר את הקוצר ואת הרוחק ובעצם לנתח ״שתי ציפורים במכה״?

שלום רב, אין ממש קשר בין הדברים. בכל מקרה בגיל מבוגר יעלה בצורך בהרכבת משקפי קריאה בשלב כלשהו ללא קשר לניתוח ולכן אין לראות בכך כ: שתי ציפורים במכה אחת. נכון שבגיל מבוגר יותר ניתן לבצע ניתוח תוך השאר מספר קטן לצרכי קריאה אך זה לא יהיה תחליף מלא למשקפי קריאה אלא פשרה מסויימת שיכולה להיות מאוד שימושית.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה