מספר שונה בבדיקות שונות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

09/05/2020 | 02:29 | מאת: טל

שלום, אני מאוד רוצה לבצע הסרת משקפיים בלייזר אבל מאוד חוששת שיתקנו לי לפי מספר לא מדוייק. בתקופה האחרונה נבדקתי במספר מכונים וביצעתי מספר בדיקות ראיה בחנויות אופטיקה והבעיה שבכל מקום אומרים לי מספר שונה! (הבדל של רבע-חצי מספר) פעם עם צילינדר ופעם בלי צילינדר. למשל במקום אחד אמרו לי שהמספר שלי -1.75 ללא צילינדר ובמקום אחר אמרו שיש בנוסף חצי צילינדר, ובמקום השלישי -1.50 עם צילינדר. איך אוכל לדעת אם המספר שיתקנו לי באמת יהיה המספר המדוייק שלי? (אני חושבת שחצי מספר או צילינדר זה הבדל משמעותי) הרי הנתונים שמזינים למכשיר הלייזר מסתמכים על בדיקת הראיה של האופטומטריסט. ומה אם האופטומטריס טועה בחצי מספר/צילינדר?

שלום רב, מפתח חשוב להתאמה הוא ביטחון בצוות המנתח. אם המכון בו נבדקת עשה עליך רושם מקצועי, תסמכי עליו שיבוצע מה שצריך להיות מבוצע כולל בדיקת האופטומטריסט והניתוח עצמו. אם את חוששת ולא בוטחת, זה בסדר אבל אז לא הייתי ניגש לניתוח. אני מקווה שהכל יעבור בשלום ושיהיה בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה